Tuesday, May 24, 2011

hikayat merong mahawangsa



ASSALAMUALAIKUM...

n selamat sejahtera..

sari berita utama hari ini....

seorang pelajar di POLITEKNIK TUANKU SYED SIRAJUDDIN

telah ditemui menonton....

haaa.....ceteka-ceteka...

http://www.cute-smiley.com

*
*
*
*
*
*
*

haaa..mesti pkir laen  nieyh...


haaa..yang pasti bukan 18 SX ok....


http://www.cute-smiley.com

ok...ok...aku tak maw merapu lagi...

back to the story..

aku sempat tengok HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA

kat....





bilik aku laa...

tak sempat ke panggung...

mulanye...aku pikir citer nie maybe..cam citer epik laen laa..

cam PUTERI GUNUNG LEDANG....

then tengok pun sebab hehehe..aku suka tengok HERO die...

heheh..tough kott...

citer tu bagi aku best gak laa..

unsur PATRIOTISME memang terserlah laa..

sweet sgt...citer tuu...

tak macam citer lain...part hero ngan heroin berCHENTA

citer yang bagi aku boleyh thumb up laa..

secara tak langsung aku bangga ngan adik-beradik KRU...

so..aku dengan berbesar hatinya nak kenalkan watak2 kat dalam citer nieyh...


nie laa heronyer...

ensem taa..

ade 6 pad kott...heheh

http://www.cute-smiley.com

heheheh..

die romantik laaa..heheheh

so tu hero


nie heroin die.....die cam jual mahal gak laa kat hero aku..tapi dah namanya...CINTA .


ok..tu baru watak2  hero dan heroin....belom lagi watak laen....

jap erk aku masukkan watak laen tuu


nie marcus...putera dari roman yang akan dikahwinkan dengan puteri kat bawah nie



nie la puteri tuuu



nie admiral yg jage puteri tu...pergh..memang setia laaa





nie datuk nie pegang watak kesum


nie ler malaun yg membawa watak jahat!!!

kredit laa..mmg menjadik,,,

hehhe..anyways...aku nak ucap setinggi tahniah to 



good job bro~~~

so,to sesaper yg nak tgk movie nie..down load laa sendrik..

kalau malas come to me and ..amik laa softcopy nyer~~

end of story

2 comments:

  1. ni yg rs nk tgk. da lame smpn kat D lappy tapi x tgk2 lagi. hahaha :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...